9 juni 2010

Dagens tips: Bilpriser.se

Vill du värdera en av dina bilar? På Bilpriser.se kan man få hjälp med allt möjligt som rör bilar, jag har själv testat den här sidan och den är otroligt lättnavigerad.
Man kan välja om man vill:
  • se hur mycket ens egen bil är värd
  • jämföra priser på bilförsäkringar
  • jämföra billån
  • priser på bildelar
  • köpa eller sälja bil
Om man väljer att värdera sin egen bil behöver man bara skriva in registreringsnumret som ska värderas och sedan räknas det automatiskt ut hur mycket bilen är värd, väldigt smidigt och enkelt.

Om man vill jämföra olika bilförsäkringar så klickar man på den fliken i huvudmenyn och sedan får man upp ett formulär som man ska fylla i, väldigt lätt navigerat och enkelt. Samma sak gäller om man vill jämföra billån.

Letar man efter nya däck, fälgar eller bildelar behöver man bara klicka på den fliken i menyn och sedan fyller man återigen i sitt registreringsnummer så kommer de bästa förslagen upp automatiskt.

Är man däremot ute efter att köpa eller sälja en bil så klickar man på en av dem flikarna och då kommer det upp tips att tänka på för att man ska bli så nöjd som möjligt med sin affär. Totaltsätt är Bilpriser.se en väldigt smidig och lättnavigerad hemsida som hjälper dig i alla tänkbara situationen som har med din bil att göra… Mycket bra!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.