10 juni 2010

Bilder från shoppingen med Sandra

I förrgår var jag ju i Skärholmen och shoppade med min granne Sandra. Vi hade fullt upp och sprang mellan massa olika affärer men när vi bestämde oss för en paus så kom barnasinnet fram på riktigt! Först så fotade vi varandra i dom här kungliga pappfigurerna och sen testade vi en berg-och-dalbanssimulator. Simulatorn var galet rolig för den rörde på sig i alla möjliga riktningar så det var väldigt bra att den var vadderad på insidan. Som tur var tog den bara 3-4 minuter att "åka" för det var sjukt varmt där inne. Lite roligt var att Sandra fick för sig att hon ville dricka vatten mitt under "åkturen", precis där det gungade som mest men som tur var så kom hon på att det nog inte var en så bra idé att öppna en Evianflaska inne i simulatorn haha.

Vem är snyggast som prins/prinsessa?

Här är en liten video inifrån simulatorn, kvaliten är inte jättebra
för jag filmade med iPhonen och det gungade galet mycket!

3 comments:

 1. Va snygg hon va! Du har bara snygga vänner ju, orättvist!!!

  Kan du inte berätta lite om dina kompisar som du gjorde i ett gammalt inlägg, det skulle vara roligt :D

  SvaraRadera
 2. Jag håller med Miranda, gör det!!

  SvaraRadera
 3. Fan vilken bra ide miranda.

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.