17 juni 2010

And away....

Ja, nu ska jag iväg på ännu en shoppingtur... man kan aldrig få för mycket shopping. Sen blir det en liten sväng förbi hos mormor också och det är alltid roligt. Skönt att det är så fint väder också för då kan man ju gå sommarklädd + att det antagligen blir grillning ute ikväll, MYSIGT!!!

Jag var en sväng på jobbet imorse också för det var en del papper som behövdes skrivas på och så hade jag en liten trevlig pratstund med min chef, hon är verkligen helmysig och man kan sitta och prata med henne, det var väldigt trevligt.

Anyway, now I'm off....

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.