22 maj 2010

Spotted: Erro Fashion!

Det här är en bild från Erros debutkollektion. Grundaren bakom Erro är 28-åriga svenskan Anna Larson, en gammal kompis till mig. När jag var mindre kände våra familjer varandra och så vidare. För ett par år sedan flyttade hon till New York och nyligen fick jag reda på att hon hade en visning för sin debutkollektion. Det riktigt coola är att amerikanska Vogue har skrivit om henne och märket!


1 comments:

  1. Jag har flyttat till Alanya nu och jobbar som dansare/bartender och lite allt möjligt. Följ mitt liv på bloggen för roliga partyvideos och varma strandbilder :P

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.