14 maj 2010

Ovanligt ämne i bloggen: SEX

Idag hade jag tänkt att skriva om ett ämne som väldigt sällan tas upp i min blogg... nämligen sex!

Jag är numera officiell ambassadör för HIV-rådet, tillsammans med bl.a Stil-Robin och Tobias, och vill uppmärksamma att det är väldigt viktigt att skydda sig vid sex. Tänk på alla könssjukdomar som man kan få, usch!! Det finns en sida som heter knullträdet.se (haha) där man kan få reda på hur många man "egentligen" har haft sex med. Sidan samlar ihop några av dina vänner på Facebook för att simulera hur många dom i sin tur har haft sex med osv... till slut blir det en hel del personer och tänk då på alla som struntar i att använda kondom.

Testen som man gör på hemsidan är helt anonymt och ingen kommer någonsin att få reda på ditt resultat så TRY IT OUT.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.