22 maj 2010

Lördag

Ok, jobbet igår gick väldigt bra och jag lärde mig en hel del om hur rutinen är så jag vet hur jag ska göra nästa gång. I och för sig är det inte förrän om tre veckor men men. Idag har jag varit och övningskört + köpt en ny digitalkamera (så nu har jag två toppenbra systemkameror) dessutom stannade jag till på McDonken för lite cheeseburgers! ;)

Ikväll ska jag hitta på något med Alex och som vanligt har vi ingen som helst aning om vad vi ska göra... det är ju cirkus i stan men ja vet inte riktigt hur kul det skulle va, alla andra lär ju vara typ 10 år yngre hahaha
CIRCUS

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.