29 maj 2010

Götet

Nu har jag fått en liten shoppingtur här men jag kollar mest runt för att köpa det i Stockholm sen. Mina kussar har inte heller köpt något så jag är inte ensam i alla fall. Nu springer jag runt i Nordstan och kollar lite oxå. vädret är galet bra så idag blev det en piké o en tröja över axlarna, galet nice!

4 comments:

 1. Jag såg dig idag. Du är så sjukt snygg!!!

  SvaraRadera
 2. Hej hottie, vad kul att du är i Göteborg! Hoppas man får se en skymt av dig =)

  SvaraRadera
 3. Vad ska du göra här då? Mer än att vara snygg alltså. Hihi

  SvaraRadera
 4. Snyggis-hunk på besök i min stad =) Call me!

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.