2 maj 2010

Gårdagen

Igår var jag ju ute och käkade lunch med Stina och det var supernice. Vi satt och åt nere på Tre Små Rum och snackade allmän skit i säkert 1 timme innan vi gick på en liten promenad och kollade lite i affärer för hon ska nämligen på två bröllop i sommar och behöver nya kläder.

Efter att ha gått på stan ett tag så gick vi iväg till Hannahs Café och fikade lite och då kom Alex förbi också så vi satt och snackade alla tre. Efter det drog vi ner i hamnen och kollade på det nya caféet som Alex och hans familj ska öppna i sommar... det var grymt snyggt och läget är hur bra som helst i hamnen!

Sen drog Stina hem till sin pojkvän (min granne) och Alex och jag drog hem och kollade lite på youTube-klipp och fortsatte snacka allmän skit.

(Vi kom på att det är en och samma människa som har fört ihop nästan alla i mitt kompisgäng så att vi lärde känna varann.. rätt coolt!)


Senare på kvällen stack vi ner och köpte hem lite mat från Krilles och sen bänkade vi oss framför tvn och tittade på Ondskans Hus... sjuk film som man inte var helt med på men den var riktigt psykiskt läskig.

Idag har jag fått en av mina gamla cyklar såld och sen har jag fixat lite här hemma i det fina vädret.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.