25 maj 2010

Bästa betaltjänsten online

Ni vet väl att det finns säker kortbetalning hos Payson?
Nu för tiden är det ju allt fler människor som har börjat handla på internet och därför behövs det ett . Utomlands finns många olika metoder och i Sverige finns sedan 2004 tjänsten Payson. Jag har själv använt Payson för att betala räkningar till olika företag och vid affärer över internet.

Jag tycker att det är otroligt smidigt med ett sånt här betalsystem och en sån här tjänst och varje gång jag har handlat över nätet och man kan välja mellan olika alternativ för att betala så försöker jag välja Payson, det är trots allt mycket säkrare än att behöva lämna ut sitt kreditkortsnummer.

Payson har också lanserat en annan tjänst som gör att man kan skicka pengar online.
Tjänsten fungerar på så sätt att man går in på deras hemsida och fyller i mottagarens emailadress och några andra fält, sen fyller man i summan och sedan är det bara att trycka på skicka. Mottagaren får direkt ett email om någon har skickat pengar.

Payson används flitigt av svenska onlineföretag som till exempel Tradera och Eniro vilket gör att en hel del människor använder tjänsten… why not you too?

Sammanfattningsvis så står Payson för följande tjänster:
  • Enkla, snabba och säkra betalningar över Internet.
  • Varken säljare eller köpare behöva lämna ut kontonummer eller kreditkortsnummer till varandra vilket ger en säker transaktion för båda parter.
  • Payson erbjuder även ”Paysongaranti” som betyder att ” Payson håller pengarna för ett köp tills både köpare och säljare är nöjda” (Citat från Payson.se)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.