15 apr. 2010

Tillbaka från anställningsintervjun

Nu är jag tillbaka från min anställningsintervju och allting lät verkligen superbra! Jag tror att jag kommer att trivas väldigt bra med att jobba på det här stället.. lönen och arbetskollegorna är mycket mycket bra.

Intervjun i sig var jättetrevlig för vi satt och fikade lite, diskuterade konceptet och vad som förväntas av mig... jag ställde lite frågor och vi pratade lite allmänt. Min chef har jag träffat förut och alltid tyckt mycket bra om så att jobba för henne tror jag att jag kommer trivas väldigt bra med.

Som det ser ut nu kommer jag kanske att börja jobba i maj, eventuellt hoppa in någon gång redan i april men att det definitivt kommer att börja i juni när alla turister kommer hit.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.