13 apr. 2010

Försenade svar på mailfrågor...

1. Kan du inte berätta lite om stället som du var på i Spanien?
Min farmor och farfar äger ett hus med strandtomt i en gated community lite utanför Marbella. Själva huset ligger precis vid stranden så det är bara 3 meter till stranden och typ 20 meter till poolen från terrassdörren. Det finns två sovrum med underbar utsikt och fyra terrasser så man alltid kan få lite sol. Varje morgon kan man gå och köpa nybakat bröd i affären som finns på området och det är bland det mysigaste som finns! Sen är det väldigt härligt att det bara tar typ 15 min att åka in till Marbella eller Puerto Banús för att shoppa...!!! Stranden nedanför huset är jättelång så man kan ta härligt långa strandpromenader och så kan man välja om man vill äta på en restaurang längs stranden eller på området (som har tre egna restauranger).


2. Vilket är ditt favorittuggummi?
Extra med melonsmak!!

3. Tycker du att du är en lattedrickande modebloggare?
Absolut inte, jag dricker latte ibland och skriver om mode ibland men jag är inte något lattedrickande modebloggare för det hehe :P (det låter dåligt med 'lattedrickande modebloggare')

4. Har du sett det Kungliga Bröllopet?
Ja det har jag och jag tycker det är rätt roligt :P

5. Vem är din favoritdesigner?
Märkesdesigner: Dolce & Gabbana. Sen gillar jag ju andra också men Dolce & Gabbana slår sällan fel.

6. Har du haft något stor fallout med någon?
Ja faktiskt. Min bästa kompis från 1-6 och jag hade en major fall out 2002 och har nästan inte pratat med varandra alls sen dess, vi har kanske träffats en eller två och snackat lite men inte mer. Lite konstigt eftersom vi umgicks nästan varje dag under 6-7 år innan.

7. Hur reser du helst? Flyg, buss, bil eller båt?
Flyg!

8. Läser du skvallertidningar och skvallerbloggar?
Självklart, hur syndigt det än är så följer jag visst skvaller. Jag köper absolut inte Veckans Nu varje vecka/månad men typ en gång under sommaren och så läser jag ju Klick! på Aftonbladet och sånt. Jag läser Gossips.se ibland också. Nu i Spanien köpte jag Hello! och OK! och läste, det är ju värre än svenska skvallertidningar men ändå rätt kul.

9. Hur länge har du drivit din blogg?
Sen hösten 2007 har jag bloggat under Alvin-Jeremar.Com. Innan det hade jag en annan blogg i typ 2 år som låg hos Blogg.se men jag trivdes inte med dom så jag bytte och började blogga här.

10. Vad föredrar du, Apple eller PC?
Båda två, jag använder både PC och Mac. I Spanien hade jag med Macbooken och nu sitter jag vid min PC.

11. Vilken killblogg tycker du minst om?
No comment... vill inte komma i bråk med någon.

12. Vad tycker du om allt som händer runt Rahlenfeldt?
Jag har följt det lite genom Gossips.se och andra skvaller bloggar men jag bryr mig helt ärligt inte så mycket. Jag tycker bara synd om honom som får utstå en massa skit från andra.. personligen tycker jag att han verkar vara helt ok och jag har inget emot honom.

13. Hi, just found your blog and I think you seem like a real himbo..
Hmm.. that wasn't very nice! You don't really seem to know me if you say that
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.