9 apr. 2010

Försäkringsdags

Ja snart är det väl dags för vissa att förnya sina försäkringar på bilar, båtar, hus m.m och då tänkte jag tipsa om Insplanet. Man kan säga att det som Pricerunner fast för försäkringar, telefonabonnemang och lån.

Sidan är väldigt lätt att förstå och det ända man behöver ha är informationen om den eller det som ska försäkras, sen är det bara att följa instruktionerna och fylla i de tomma formulär som finns. Om det är något som man ändå inte förstår eller behöver extra hjälp kan man ringa till en av Insplanets rådgivare och detta är självklart kostnadsfritt.

Ett plus för alla ungdomar är att man också kan jämföra olika kontantkort, bredband och mobilabonnemang för att hitta det bästa och billigaste, mycket bra! Jag har nämligen själv varit med om att fastna på ett väldigt dyrt abonnemang en gång.

Overall kan jag verkligen rekommendera Insplanet för jag har testat sidan och jag är väldigt nöjd med hur smidig och enkel den var att använda. Så fort jag får en bil kommer jag ju självklart att försäkra den och nu är det ju väldigt lätt att hitta det bästa priset. Tidigare har jag varit väldig lättpåverkad av tvreklamer men nu kan jag ta reda på den.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.