20 nov. 2009

Många bollar i luften

Här om dagen såg jag att jag hade en del läsare utanför Sveriges gränser och därför har jag bestämt mig för att skriva lite inlägg på engelska då och då. För att inte göra det förvirrande här i bloggen har jag lagt till en flik i menyn "the blogg in English". Om man klickar på den länken kommer man automatiskt till min engelska blogg. Självklart kommer den inte att uppdateras lika ofta som den här men jag tänkte att jag kunde vara snäll mot alla utländska läsare... inte ska dom behöva använda Babelfish jämt. Så för er som är nyfikna... från och med nu kommer bloggen att finnas på engelska också.

PS.
anledningen till att jag inte använder Google translator är att den försöker översätta direkt från svenska till engelska och då blir det ofta massa fula direktöversättningar och missförstånd av ord.. nej usch och fy här ska det vara korrekt engelska!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.