18 nov. 2009

Kvällens träning

Ikväll fick det bli några set squats med gymboll, hängande benlyft, hyperextensions och bencurls. Det känns alltid bra att träna innan man ska lägga sig för ju mer slutkörd man är desto skönare är det att vila. Jag måste säga att träningen går väldigt bra och motivationen är på topp.
Jag har laddat ner flera youTube-klipp med olika träningsövningar som jag har lagt in i min iPod så jag får lite inspiration innan jag går till gymmet eller tränar hemma.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.