30 nov. 2009

Julmarknader

Ok idag är det första advent och självklart öppnar alla julmarknader. Här i stan var det fullt med människor eftersom Trosa julmarknad är rätt känd och jag var nere och trängdes med folk på torget. Som vanligt hittade jag ingenting utan gick omkring och sa att jag kan göra liknande saker själv och att då slipper jag betala 115 kr för en sten med ögon och mossa på...

Efter att ha varit nere på torget åkte jag och mamma iväg till Södertälje för att gå på Torekällbergets julmarknad med mormor, min moster och hennes man. Det är alltid roligt att träffa släkten och Torekällberget är så vackert. När vi kom fram var jag så hungrig så jag sprang omkring och letade efter nån som sålde varmkorv. Tyvärr hade jag riktig otur idag för den första kvinnan hade kallt vatten i kastrullen så korvarna kokade inte, vid det andra stället tog kvinnan i korven och brödet med bara händer och då tänkte jag "fy fan, använd tång när det finns svininfluensa kvinna!!" så istället åkte vi hem till min moster och åt fisksoppa... otroligt gott så jag är glad att jag inte fick nån korv med bröd.

Nu ska jag kolla lite på Alla älskar Raymond och sen ska jag sova.

Godnatt!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.