23 nov. 2009

Handy Power från SAS

Idag fick jag en liten överraskning.
En Handy Power från SAS. Den är alltid bra att ha med sig eftersom det går att ladda iPoden/iPhonen, min Nokiatelefon, videokamera, digitalkamera och flera andra saker med den.

Den passar perfekt i fickan och den väger ingenting. Ännu roligare är ju att den är från SAS, det är alltid roligt när bra företag sätter sin logo på bra produkter.By the way, vaccineringen mot svininfluensan blev inställd. Landstinget Södermanland har tydligen ändrat vaccineringstiderna i sista minuten... som vanligt alltid bra planering från Landstiget,nej usch och fy. Mer privat sjukvård i framtiden!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.