18 nov. 2009

Crashing morning

Nu ska jag ner i köket och fixa i ordning lite American Pancakes till frukost/lunch för det är något som jag blev extremt sugen på idag. Efter det måste jag fortsätta städa rummet... nej, jag blev inte klar igår!

Sen tänkte jag bara lägga upp den här videon på en Bugatti Veyron som tar sig ett bad i en liten sjö... det finns flera teorier om att det här skulle ha varit uppgjort men VEM skulle utsätta sig Bugatti för det och om det är företaget... why? Kolla länken.
0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.