27 maj 2009

Onsdag

Precis som det stod på schemat idag så satt jag, Patrik, Oscar och Annette i föreläsningssalen vid 10.00 men plötsligt kommer en liten kvinna in och säger att läraren inte är där idag. Jaha, tack och hej för idag liksom. Jag åkte i alla fall in till city och gick lite på stan och det var lika kul som vanligt. Vid 13-tiden tog jag tåget hem och nu är jag på bussen och som tur är så jobbar min favoritchaufför, jag behöver aldrig betala fult pris :D. Livet är bra härligt ibland. + att solen skiner idag!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.