28 apr. 2009

Dagens outfit

Väst: Tiger of Sweden
T-shirt: H&M
Skärp: Gucci
Jeans: Alvin-J

Här är en bild på dagens outdit som jag slängde på mig lite snabbt imorse. Nu är jag nere och väntar på bussen som ska gå till tågstationen så att jag ska hinna till tentasaken innan den stänger vid i 9.00. Tydligen är det jätteviktigt även om själva tentan inte börjar förrän vid 9.15. En tjej i min klass kom vid 9.02 en gång pga ett läkarbesök och trots att folk fortfarande hängde av sig jackorna så fick hon inte komma in! Anyway, nu ska jag plugga in i det sista haha

6 comments:

 1. Snygg outfit! Vad gjorde du uppe i City idag förresten?

  SvaraRadera
 2. Vad var det för tjej du gick av pendeln med? *nyfiken*

  SvaraRadera
 3. Hur gick tentan? :P

  SvaraRadera
 4. Usch vad jobbigt med tentor

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.