19 nov. 2008

Dagens fråga

Skulle du kunna tänka dig att göra en typ av dokumentär om hur du
startade din blogg, tips till andra och hur bloggen
har påverkat dig osv?
/Malin

Hej Malin!
Det var en rolig idé du hade. Jag har själv inte tänkt tanken men
nu när jag läste det så lät det väldigt roligt. Om det blir något
av det får vi se men jag ska definitivt fundera på det.

*************
Vilka roliga frågor och idéer ni läsare har.
Frågorna jag får är jätteroliga att läsa

2 comments:

  1. du verkar ha väldigt mycket att stå i, hur hinner du med skolan?

    SvaraRadera
  2. Hej Lisa!

    Eftersom jag åker tåg till och från skolan har jag en hel del tid att göra skolarbeten osv då. När jag kommer hem så har jag tid att istället ägna mig åt bloggen och allt som hör den till eftersom jag gjort allt annat på tågresan.

    Självklart är det ibland mycket att göra i skolan och då får jag prioritera det före bloggen men som sagt försöker jag att ha en uppdelning och tid för båda. Hittills har jag lyckats rätt bra va? :)

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.