6 sep. 2008

Härlig kväll!

Mums, sitter här med en stor vanilla latte och zappar mellan Parfymen och Pirates of the Caribbean. Eftersom jag har sett båda filmerna x-antal gånger spelare det ju ingen roll om jag missar vissa delar ikväll hehe.

Förövrigt har jag tillbringat kvällen med att laga mat och bara slappa. Superskönt efter den hektiska vecka som jag har haft. Det känns verkligen skönt att jag inte ska upp till plugget förrän på torsdag kl 13.00.

Dock måste jag komma ihåg att skicka iväg ett sms till min nya studiekompis Louise på måndag.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.